tukajzdajevci – kdo smo

Klub tukaj&zdaj združuje ljudi z veseljem do raznovrstnega ustvarjanja, izobraževanja sebe in drugih ter svobodne izmenjave znanja in idej. Člani kluba se zavzemamo za izboljšanje kvalitete življenja, in v ta namen izvajamo aktivnosti na področju kulture in izobraževanja, umetnosti in športa, osebnostnega in duhovnega razvoja ter sonaravnega življenja in ekologije.

NAŠI MENTORJI:

Andra Jurjavčič – avtohtona idrijska klekljarica in naša klubska mentorica za ročne spretnosti (klekljanje, kvačkanje, štrikanje, kaligrafija).
Oglejte si posnetek tečaja klekljanja v živo, ki ga je z našo mentorico posnela TV Golica.

Milan Balek – nekdanji atlet in državni rekorder v hitri hoji, naš klubski mentor za športne aktivnosti (hoja, hitra hoja, hoja in tek na smučeh, hribolazništvo).
Preberite si članek o našem “poslednjem hitrohodcu,” ki je bil objavljen v časopisu Nedelo.

Manja Balek Jurjavčič – klubska kolovodja in mentorica za kaligrafijo, meditacije in družabne dogodke. Predavateljica angleščine v programu “Do you speak English?” kjer brezposlenim brezplačno pomagamo do boljšega znanja angleščine.
Oglejte si galerijo njenih kaligrafskih izdelkov.

Alenka Koželj – doktorska študentka francoščine, urednica in prevajalka, ustvarjalka in sovoditeljica Družboslovnih sred.