sodelujemo

Zen Fenix

Prijateljice iz Zen Fenixa s svojim delovanjem pomagajo tistim, ki se želijo ob stresnem življenju sprostiti in ponovno vzpostaviti stik sami s seboj. Vabijo vas na skupinske in individualne meditacije in konzultacije.

 

Iniciativa ČIPke

Č I P k e je iniciativa, ki raziskuje situacijo žensk v znanstveno tehničnem kontekstu in intermedijski umetnosti, odpirala prostor komuniciranja o pogojih delovanja žensk na tem področju ter hkrati organizirala praktično-izobraževalni program, ki bo vključeval različne delavnice odprtokodnih programov, njihovega programiranja, grafičnega oblikovanja, video montaže, elektronike in robotike. Vabimo vas, da obiščete njihovo čipkasto spletno stran in se podrobneje spoznate z njihovimi projekti, poslanstvom in osupljivimi kreacijami.

Zgodnji produkti našega sodelovanja:

elektročipka
elektročipka

 

Društvo svetovalni svet

Svetovalni svet dela na osveščanju o motnjah hranjenja, spodbuja pozitivno samopodobo, izvajajo raziskave in delavnice in še najbolj pomembno – nudijo pomoč (v obliki psihosocialnega svetovanja, skupin, ali zgolj podpore in informiranja, tako za tiste, ki jih neposredno “morijo” motnje hranjenja, kot tudi njza ihove bližnje). Javite se jim lahko preko njihove FB strani, več informacij pa najdete na njihovi spletni strani

 

Povej in prisluhni, društvo za živ(ahn)e pogovore

Pogovarjanje je osnovna človekova potreba, ki pa jo v današnjem tempu življenja vse težje zadovoljimo, čeprav je nujna za ohranjanje zdravja posameznika in družbe. V društvu Povej in prisluhni so zato odprli prostor za pogovarjanje, kjer pogovori niso terapije, temveč enakovreden dialog zrelih in čutečih ljudi. Namenjeni so vsem, ki trenutno nimajo pravih sogovornikov in si želijo spoznati nove ljudi, ali pa bi radi predebatirali o kakšnem problemu, dobili še drugo mnenje za boljšo odločitev ali podporo pri življenjskih spremembah in ciljih.