angleščina za brezposlene

V klubu tukaj&zdaj imamo poleg različnih oblik ustvarjalnosti in sprostitvenih dejavnosti zelo radi tudi tuje jezike.

Radi jih učimo in radi se jih učimo, ker vemo, kako pomembno je v današnji globalni vasi znanje vsaj enega tujega jezika. Dobro znanje tujega jezika lahko odpre mnoga vrata, slabo znanje ali celo neznanje pa omejuje tako pri osebnih kot poslovnih načrtih.

Do yous speak english?

 

Naš jezikovni projekt “Do you speak English?” vsebuje dva (med seboj nepovezana) modula:

1/ OBNOVITVENI TEČAJ ANGLEŠČINE

Za vse, ki iščete zaposlitev dvakrat letno organiziramo brezplačen 20-urni obnovitveni tečaj angleščine, na katerem obnovimo in utrdimo temelje angleške slovnice in se spoznamo z osnovnimi veščinami komunikacije v angleščini.

Termin naslednjega tečaja bo objavljen tukaj.

2/ MENTORSTVO PRI UREJANJU ŽIVLJENJEPISOV IN SPREMNIH PISEM

Vsak mesec namenimo (skupno) 10 brezplačnih mentorskih ur brezposelnim, ki iščejo zaposlitev v tujini, in potrebujejo pomoč ali svetovanje pri urejanju CV-jev in spremnih pisem v angleščini.

Število mest v obeh modulih projekta je omejeno, zato vas prosimo, da nam ob prijavi zaupate še kratko utemeljitev, s kakšnim namenom bi se želeli udeležiti tečaja oz. bi potrebovali pomoč pri urejanju življenjepisa in pisanju spremnih pisem.

Vprašanja v zvezi s projektom Do you speak English in prijave na katerega koli od modulov nam lahko posredujete preko spodnjega kontaktnega obrazca:

vaše ime

vaš e-mail

zadeva

vaše sporočilo