energetska numerologija

energija vibracije

“Če želiš odkriti skrivnosti vesolja, razmišljaj v smislu energije, frekvence in vibracije.” Nikola Tesla

Tečaj energetske numerologije: 23. – 26. 10. 2017, 19.00 – 21. 00

Spoznajmo se bolje in prevzemimo kontrolo nas lastnim življenjem – okrepljeni s koristnim znanjem o delovanju energij, ki oblikujejo naše vsakodnevno življenje in ključno vplivajo na naše odnose v družini, v službi in s prijatelji. 

Tečaj bomo izvedli v 4 srečanjih po 2 uri.
Cena za tečaj je 136€ in vključuje gradivo.
Za prijave in informacije uporabite obrazec na dnu strani.
Tečaj bomo izvedli v primeru zadostnega števila prijav.

Ljudje nismo le fizična temveč tudi duhovna in energetska bitja. Energetsko znanje nam tako omogoča vpogled v zakulisje lastnega fizičnega obstoja, da lahko ugotovimo vzvode in razloge za vedenjske vzorce, ki jih opažamo v svojih življenjih.

Energetsko znanje je ena od poti samospoznanja, saj nam energetska numerološka analiza razkrije naše skrite potenciale, ki jih s predanostjo in skrbjo lahko razvijemo ter tako v življenju dosežemo rezultate, o katerih smo poprej le sanjali; spoznamo pa tudi svojo senčno stran, svoje blokade, torej vse tisto, ker nas na poti osebnostne rasti zadržuje, vse kar nam preprečuje celostni razvoj.

Znanje energetske numerologije nam pomaga razbrati vibracije – programe – ki jih nosimo v sebi in preko katerih komuniciramo s svojo okolico. Večina te komunikacije poteka podzavestno, pa vendar ureja vse dele našega življenja. Z znanjem, ki nam ga nudi energetska numerologija pa svoje vibracije – svoje podzavestne programe – ozavestimo, jih prepoznamo, jih sprejmemo in kar je najpomembnejše – naučimo se ravnati z njimi: namesto da naša podzavest nadzira in usmerja nas, sedaj mi sami zavestno usmerjamo svojo energijo in na osebnem in poslovnem nivoju dosegamo drugačne, boljše, predvsem pa bolj koristne rezultate.

Energetsko numerološko znanje lahko apliciramo na vse vidike svojega življenja in dobimo poglobljeno razumevanje svojih družinskih, partnerskih in poslovnih odnosov.

Znanje je moč – moč da uredimo svoje življenje in svoje odnose z drugimi in odkrijemo svojo pot do notranjega miru.

Prijave in informacije v zvezi s tečajem energetske numerologije nam lahko posredujete preko spodnjega kontaktnega obrazca. 

vaše ime

vaš e-mail

vaša telefonska številka

zadeva

vaše sporočilo

Nazaj na napovednik dogodkov.